Globale links

Grand Café en lounge

Naar mate de leeftijd stijgt wordt het sociale netwerk kleiner. Dit komt door het overlijden van contacten, maar ook door het verminderen van de lichamelijke of geestelijke conditie. Zich in een ruimte bevinden met andere mensen is goed voor de geest en verhoogt de kwaliteit van leven. In het Van Ommerenpark willen wij de bewoners goede gelegenheid bieden om het sociale netwerk uit te breiden en te onderhouden.

Het Grand Café

Van ’s ochtends 10 uur tot ’s avonds half 9, loopt er bedienend personeel rond in het Grand Café en kunt u een hapje of drankje bestellen. U kunt plaatsnemen aan de bar, aan een tafeltje of in één van de gezellige zitjes. Op de leestafel vind u diverse dagbladen en tijdschriften waarmee u op de hoogte kunt blijven van gevarieerde actualiteiten.

De Lounge

De verbindende ruimte tussen het Grand Café en Restaurant Seasons is de Lounge. In deze ruimte vinden de meeste evenementen plaats, zoals concerten, operette, lezingen en filmvertoningen. De lounge kan besloten en verduisterd worden voor een familieaangelegenheid of bijvoorbeeld op maandag om privacy te creëren voor de gymnastiek deelnemers. Onder “Activiteiten” vindt u een overzicht van de actuele evenementen en activiteiten.

Voor meer informatie over het huren van de lounge voor een familieaangelegenheid kunt u contact opnemen met Gerard Zoutendijk of André Koevoets via de receptie van het Van Ommerenpark, tel. 070-512 45 00.


 

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route