Globale links

Over ons

Seniorenresidentie Van Ommerenpark is meer dan exclusief wonen in een prachtige omgeving. Behalve ruime, sfeervolle appartementen bieden wij zo nodig alle zorg bij u thuis en kunt u gebruik maken van onze vele voorzieningen en faciliteiten. 

Wilhemina Alida Stichting 

De seniorenappartementen in het Van Ommerenpark worden beheerd door de Wilhelmina Alida Stichting (WAS). Deze stichting werd in 1926 opgericht door het echtpaar Van Ommeren - de Voogt om destijds hulpverlening te bieden aan mensen die buiten hun schuld in financiële problemen waren gekomen. Nog steeds handelen de WAS en alle gelieerde stichtingen naar het gedachtegoed van het echtpaar Van Ommeren - de Voogt. 

98 huurappartementen

Het Van Ommerenpark bestaat uit vier woongebouwen. Centraal ligt het verzorgingshuis Johannahuis. In de drie andere gebouwen Park, Bos en Duin kunt u een van de 98 luxe huurappartementen betrekken. Deze zijn ruim met veelal een prachtig uitzicht over het landgoed Rust en Vreugd en de bosrijke omgeving van Wassenaar.  

Zekerheid van zorg

Wonen in het Van Ommerenpark betekent zelfstandig wonen met zekerheid van zorg, indien gewenst. Als het moment zich voordoet dat u zorg nodig heeft kunt u rekenen op onze eigen deskundige medewerkers die bij u thuis de ondersteuning bieden daar waar nodig is.

Medewerkers

In ons kleinschalige complex staan persoonlijke aandacht en professionaliteit voorop. We koesteren de prettige sfeer en de ambiance waarin we u van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers hanteren de juiste omgangsvormen; vriendelijk en respectvol. 

Onze voorzieningen

Een aangename oude dag vraagt om de nodige voorzieningen. Zo bieden wij een à la carte restaurant, een grand café, een bibliotheek met internet, 24-uurszorg voor noodgevallen, activiteiten zoals bridge, jeu de boules en golf, een bibliotheek, kapsalon en een winkel. Daarmee bent u van alle gemakken voorzien. Ook uw veiligheid is bij ons verzekerd. Wij hebben de modernste middelen om onopvallend over uw veiligheid te waken en we zijn snel ter plaatse wanneer uw alarmering daarom vraagt. 

Maak een afspraak 

Wilt u meer informatie over onze Senioren Residentie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. We vertellen u graag alles over onze mogelijkheden.  

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route