Globale links

A la Carte Restaurant Seasons

De keuken van het sfeervolle à la carte restaurant Seasons in het Van Ommerenpark is dagelijks geopend van 12.30 uur tot 14.00 uur en van 17.30 uur tot 20.00 uur. U kunt elke dag een keuze maken uit verschillende menu's en vele gerechten die met zorg en aandacht voor u bereid worden. Als bewoner van een van de serviceappartementen krijgt u 25% korting op de maaltijden.

Diner

Ons restaurantteam biedt u dagelijks een ruim aanbod van gerechten; het dagmenu, een specialiteitenmenu en gerechten van de à la carte kaart.
Een heerlijke maaltijd wordt gecomplementeerd met een prachtige wijn. U kunt kiezen voor een huiswijn of een wijn van de wijnkaart.

Lunch

Ook 's middags bent u van harte welkom in Seasons. Een luxe broodje, een pannenkoek, een andere keuze van de lunchkaart of zelfs een warme maaltijd kan aan u geserveerd worden.

Uw eigen evenement

Te gast op uw eigen feest! Het restaurantteam van Seasons neemt al uw zorgen uit handen. Seasons leent zich voor uw recepties, diners, verjaardagsfeesten, koud/warm buffet en high tea. Onze keukenbrigade en bediening doen hun uiterste best er een prachtige gelegenheid van te maken! 

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen, neemt u dan contact op met Hans Nederstigt, restaurant manager.

In het restaurant Seasons is een gratis wifi internetverbinding aanwezig.

Wij verzoeken u vooraf te reserveren bij de receptie van het Van Ommerenpark, tel. 070 - 512 45 00.

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route