Globale links

  Johannahuis, wonen met verzorging en verpleging in de prachtige groene omgeving van Wassenaar

  Het Johannahuis in Wassenaar is een kleinschalig en daardoor een zeer persoonlijk verzorg- en verpleeghuis, centraal gelegen in Service Residentie Van Ommerenpark.
  Wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is en u bent afhankelijk van hulp, dan is er vaak nog meer mogelijk dan u denkt. In het Johannahuis helpen wij u om de regie over uw leven in eigen hand te houden. U kunt rekenen op een ideale combinatie van exclusief wonen met optimale zorgvoorzieningen. Onze prachtige, bosrijke omgeving in Wassenaar en aangename en respectvolle sfeer binnen het complex bieden daarvoor alle gelegenheid. 

  Als Wlz zorginstelling is het Johannahuis uniek in de regio. Indien onze ruime appartementen, de luxieuze faciliteiten en hoogwaardige kwaliteit maaltijden uit eigen keuken nog niet voldoende zijn om u hiervan te overtuigen, zullen onze gastvrije en deskundige medewerkers dit zeker doen. Het enige wat vereist is, is een passende en geldige CIZ indicatie voor Wlz zorg alvorens u bij ons kunt komen wonen.
   

  Bel/Mail

  Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

  Route