Globale links

Over ons

 Het Johannahuis danken wij aan het echtpaar Van Ommeren-de Voogt. Zij kochten het Wassenaarse landgoed Rust en Vreugd in het begin van de vorige eeuw. Het echtpaar hielp mensen aan een woning wanneer zij door een noodlottige wending in hun leven daar zelf niet meer toe in staat waren. Met dezelfde compassie en empathie, in het licht van ons erfgoed, bezorgen wij onze bewoners liefdevol een waardige oude dag.

Van Johannahuis tot Johannahuis

Het in 1931 gebouwde Johannahuis aan de Schouwweg had zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een volwaardig verzorgingshuis. Omdat het gebouw niet meer kon voldoen aan de moderne eisen voor wonen met zorg, is een nieuw complex gebouwd: Serviceresidentie Van Ommerenpark. Centraal tussen de drie gebouwen met huurappartementen, ligt ons nieuwe Johannahuis. Eind 2004 zijn de Johannahuis bewoners verhuist naar de nieuwe ruime appartementen, waar in totaal plaats is voor 50 personen met een CIZ indicatie voor WLZ zorg.
Momenteel biedt het Johannahuis verzorg- en verpleeghuiszorg aan ouderen die door lichamelijke en/of geestelijke problemen afhankelijk zijn geworden van zorg en hulp.

Maak een afspraak 

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een rondleiding door het Johannahuis. We vertellen u graag alles over onze zorg en mogelijkheden.  

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route