Globale links

Zorgappartementen

In de ruime, rolstoelvriendelijke zorgappartementen van het Johannahuis wordt woonruimte geboden aan 50 bewoners met een CIZ indicatie voor Wlz zorg. De volwaardige appartementen, met een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en keukenblok, worden netjes opgeleverd zodat u er gelijk in kunt trekken of kunt inrichten naar eigen wensen.

Voor een echtpaar vinden wij het belangrijk dat zij de mogelijkheden hebben om samen te blijven ook wanneer de gezondheid verslechterd. Zodoende biedt het Johannahuis 24 appartementen die zowel door een echtpaar als door een alleenstaande bewoond kunnen worden. Hierdoor is ook een gedwongen verhuizing na overlijden van een partner bij ons niet aan de orde. De zorgappartementen zijn gesitueerd op de eerste, tweede en derde woonlaag van het Johannahuis.

Eerste en tweede etage

Op de eerste en tweede etage van het Johannahuis wonen bewoners die met name door lichamelijke klachten afhankelijk zijn van verzorging en verpleging. Op deze etages bevinden zich vier verschillende appartementtypes die variëren in grootte van 47 m² tot 54 m². De tweekamerappartementen beschikken allen over een balkon en afhankelijk van het type kan het tevens beschikken over een inpandige bergruimte. De bewoners kunnen op eigen initiatief gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten in het Van Ommerenpark.

Derde etage, de Wilhelmina afdeling

De derde woonlaag van het Johannahuis is speciaal ingericht voor 15 bewoners die door geheugenklachten specifieke ondersteuning vragen. Hoewel elke bewoner zich kan terugtrekken in het een eigen tweekamer- appartement, is er een riante gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners uitgenodigd worden om te eten, deel te nemen aan activiteiten of te verblijven in de zitkamer of het dakterras. De interactie met medebewoners, de gerichte activiteiten en de begeleiding en zorg door ons deskundige personeel hebben als doel dat de bewoners zo optimaal mogelijk kunnen blijven functioneren. Voor de veiligheid van de bewoners is er een codeslot op de toegang naar het lift- en trapportaal. De zorgappartementen op de Wilhelmina afdeling variëren in grootte van 35 m² tot 40 m².

Maak een afspraak 

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een rondleiding door het Johannahuis. We vertellen u graag alles over onze zorg en mogelijkheden.  

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route