Globale links

De 24 uurs beschikbaarheid van het zorgteam

In het Van Ommerenpark staat wonen weliswaar voorop, maar tegelijkertijd bent u zeker van ondersteuning en verzorging wanneer dat nodig is. Hiervoor is 24 uur per dag een zorgteam aanwezig. Bovendien heeft u als bewoner van een van de 98 huurappartementen 'gegarandeerde zorg': dit betekent dat u bij ziekte - of dat nu is vanwege een stevige griep, een gebroken been of na een ziekenhuisopname - maximaal drie weken lang kunt rekenen op de hulp, verzorging of verpleging in uw eigen appartement die nodig is om uw herstel te bewerkstelligen. Met de zorgdienst maakt u afspraken over de nodige zorgmomenten. U kunt ook verblijven op één van de logeerkamers, waar u uiteraard ook de benodigde zorg krijgt.

Mocht uw gezondheidssituatie zich zo ontwikkelen dat dagelijkse zorg nodig is, dan is verhuizen naar het verzorgingshuis niet altijd noodzakelijk. U kunt in veel gevallen in uw appartement blijven wonen en in goed overleg met de zorgdienst wordt bekeken op welke wijze de voor u benodigde zorg kan worden geregeld.

Met het Van Ommerenpark wordt voor ouderen een nieuw concept van wonen met gegarandeerde zorg gerealiseerd. De ideale oplossing voor de senior die onafhankelijk wil wonen en leven, die kiest voor comfort, ruimte én de zekerheid dat er hulp en zorg voorhanden is in het geval dat...

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route