Globale links

Diensten

Om zelfstandig wonen zo lang mogelijk te kunnen waarborgen hebben wij een uitgebreid zorgpakket waar u altijd op kunt rekenen. Onze professionele medewerkers zijn binnen korte tijd ter plekke bij een noodoproep. En mocht u meer  zorg nodig hebben dan kunt u meestal gewoon in uw eigen, vertrouwde appartement blijven wonen en komen de medewerkers de door u gewenste zorg bij u thuis brengen. Verhuizing naar het Johannahuis is dan ook meestal niet aan de orde. 

Een veilig gevoel

De bewoners van het Van Ommerenpark genieten een optimale veiligheid. Zo is er een receptie die 24 uur per dag bezet wordt door een receptionist of avond/nachtportier. Bezoekers wordt door deze receptie toegang tot het complex verleend. Bovendien vindt er permanent cameratoezicht plaats bij de toegang tot de parkeergarage, de nooduitgangen en de liften. Al het hang- en sluitwerk van de appartementen voldoet aan de eisen van het keurmerk 'veilig wonen'. In de woningen beschikken bewoners over een alarmeringsmogelijkheid waarmee automatisch een verbinding gemaakt wordt met een medewerker van het zorgteam van het Johannahuis.

Horeca en keuken 

Onze eigen keuken voorziet veel bewoners van ons huis, de zorggarantieabonnees en bewoners in Wassenaar die gebruik maken van Tafeltje-Dek-Je, van heerlijke dagelijks vers bereide maaltijden. U kunt de maaltijd aan huis laten bezorgen (warm of gekoeld) of ’s avonds in ons sfeervolle restaurant een maaltijd laten serveren. Dagelijks is er een dagmenu. De keuken stelt elke dag een specialiteitenmenu samen en uiteraard is er nog de à la carte kaart. Als bewoner van het Van Ommerenpark bent u welkom in het restaurant voor lunch of diner. Of we bezorgen de maaltijd bij u thuis. 

De keuken staat ook tot uw beschikking bij het verzorgen van uw privélunch of diner bij een speciale gelegenheid.

Maaltijdservice

De warme maaltijdverzorging vanuit het Van Ommerenpark is uitermate geschikt voor mensen die lekker, gezond en verantwoord willen eten, maar (te) weinig tijd hebben of willen nemen voor het bereiden van een maaltijd. Ook als u door een lichamelijk ongemak moeite hebt met koken, kan de warme maaltijdverzorging thuis uitkomst bieden.

Gevarieerde menu's

Het Van Ommerenpark biedt u een gevarieerd menu, waarbij u elke dag kunt kiezen uit drie driegangen menu's waarvan u de onderlinge componenten kunt combineren. Tevens kunt u een keuze maken of u de maaltijden warm of koelvers wenst te ontvangen. De maaltijden van het Van Ommerenpark kunt u particulier (als zorggarantieabonnee) of via Tafeltje-Dek-Je afnemen.

Particuliere maaltijdverzorging thuis

De particuliere warme maaltijdverzorging thuis vanuit het Van Ommerenpark is uitsluitend mogelijk voor abonnees van Zorggarantie Wassenaar en hun gasten. Indien u voor de eerste maal een maaltijd thuis wenst, dient u hiervoor contact op te nemen met één van de coördinatoren welzijn, mw. L. Groeneveld of mw. D. Koster via de receptie van het Van Ommerenpark. Voor het jaar 2013 zijn de kosten van een maaltijd vast gesteld op € 6,95 per maaltijd en € 1,50 bezorgkosten.

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route