Globale links

Grand Café en lounge

Centraal in het Van Ommerenpark bevinden zich Grand Cafe, Lounge en restaurant waar het de hele dag mogelijk is om elkaar te ontmoeten of uw gasten mee te nemen voor een kopje koffie met taart, een smakelijke lunch en/of een heerlijk diner.

Het Grand Café

Van ’s ochtends 9.00 uur tot ’s avonds half 9, is er bedienend personeel aanwezig in het Grand Café en kunt u een hapje of drankje bestellen. U kunt desgewenst plaatsnemen aan de bar, aan een tafeltje of in één van de gezellige zitjes. Op de leestafel vindt u diverse dagbladen en tijdschriften waarmee u op de hoogte kunt blijven van gevarieerde actualiteiten.

De Lounge

De verbindende ruimte tussen het Grand Café en Restaurant Seasons is de Lounge. In deze ruimte vinden de meeste evenementen plaats, zoals concerten, presentaties, lezingen en filmvertoningen. De lounge kan afgeschermd en verduisterd worden voor bijv. een familieaangelegenheid zoals een diner of verjaardag of bijvoorbeeld op maandagavond voor een filmvoorstelling in de huisbiscoop. Onder “Activiteiten” vindt u een overzicht van de actuele evenementen en activiteiten.

Voor meer informatie over het huren van de lounge voor een familieaangelegenheid kunt u contact opnemen met Hans Nederstigt of André Koevoets via de receptie van het Van Ommerenpark, tel. 070-512 45 00.


 

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route