Globale links

Grand Café en lounge

Naarmate men ouder wordt wordt het sociale netwerk kleiner. Dit komt door het verliezen van contacten, maar ook door het verminderen van de lichamelijke of geestelijke conditie. Zich in een ruimte bevinden met andere mensen is goed voor de geest en verhoogt de kwaliteit van leven. In het Van Ommerenpark willen wij de bewoners goede gelegenheid bieden om het sociale netwerk uit te breiden en te onderhouden.

Het Grand Café

Van ’s ochtends 9.00 uur tot ’s avonds half 9, is er bedienend personeel aanwezig in het Grand Café en kunt u een hapje of drankje bestellen. U kunt desgewenst plaatsnemen aan de bar, aan een tafeltje of in één van de gezellige zitjes. Op de leestafel vindt u diverse dagbladen en tijdschriften waarmee u op de hoogte kunt blijven van gevarieerde actualiteiten.

De Lounge

De verbindende ruimte tussen het Grand Café en Restaurant Seasons is de Lounge. In deze ruimte vinden de meeste evenementen plaats, zoals concerten, presentaties, lezingen en filmvertoningen. De lounge kan afgeschermd en verduisterd worden voor bijv. een familieaangelegenheid zoals een diner of verjaardag of bijvoorbeeld op maandag om privacy te creëren voor de gymnastiek deelnemers. Onder “Activiteiten” vindt u een overzicht van de actuele evenementen en activiteiten.

Voor meer informatie over het huren van de lounge voor een familieaangelegenheid kunt u contact opnemen met Hans Nederstigt of André Koevoets via de receptie van het Van Ommerenpark, tel. 070-512 45 00.


 

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route