Globale links

Matisse

Het Van Ommerenpark omvat onder meer 8 appartementen van het type Matisse van circa 86,5m²

Indeling en ligging
De appartementen binnen hetzelfde type kunnen wat de indeling betreft op onderdelen afwijken van de voorbeeld-plattegrond die hiernaast getoond wordt.
De appartementen van type Matisse beschikken allemaal over een woonkamer, een keuken met keramische kookplaat, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een apart gastentoilet, een inpandige bergruimte en een balkon.
Type Matisse is op de diverse etages in de gebouwen Park, Bos en Duin gesitueerd.

Huurkosten
Afhankelijk van de ligging en indeling van het appartement kan de huurprijs variëren. De gemiddelde huur van een appartement van type Matisse bedraagt ca. € 1.920,00 per maand (prijspeil: 1 juli 2020).

Servicekosten
Naast de huurprijs worden servicekosten in rekening gebracht; deze bedragen vanaf 1 juli 2019: € 705,00 per maand.
De maandelijkse servicekosten bestaan enerzijds uit persoonsgebonden (personele) servicekosten. Hierbij valt te denken aan de 24-uurs bezetting van de receptie, de 24-uurs beschikbaarheid van het zorgteam, voeding- en restaurantdienst, de bezetting van de winkel en het grand café en de huismeesterdiensten ten behoeve van individuele hulp bij klussen. Anderzijds zijn er de woongebonden (materiële) servicekosten, zoals nutsvoorzieningen voor de algemene ruimten, het kabelnetabonnement, de gecentraliseerd telefooncentrale, de alarmering en het schoonmaken van de algemene ruimten.
De servicekosten worden maandelijks als voorschotbedrag in rekening gebracht. Na een kalenderjaar vindt er een verrekening plaats op basis van de werkelijke kosten.

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route