Globale links

Telefooncirkel

De telefooncirkel kan bestaan uit een groep mensen die elkaar dagelijks bellen als zorggarantie abonnee of huurder, gecoördineerd door de receptie van het Van Ommerenpark. 

Regelmatig contact

De telefooncirkel is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan regelmatig contact. De telefooncirkel biedt u een gevoel van veiligheid doordat u geregeld gebeld wordt om te informeren of alles in orde is. Bovendien is het ook gezellig als er iemand belt.

Doorgeven aan receptioniste

De telefooncirkel bestaat uit een klein groepje deelnemers.
De receptionist(e) van het Van Ommerenpark start de telefooncirkel door de eerste deelnemer op de lijst te bellen. Deze deelnemer belt op zijn beurt de volgende op de lijst, waarna deze op zijn beurt de volgende deelnemer belt, enzovoorts totdat de laatste deelnemer de cirkel sluit door de receptionist(e) weer te bellen. Wanneer een deelnemer niet opneemt of een deelnemer zich na het gesprek zorgen maakt over iemand uit de cirkel, dan geven zij dat door aan de receptionist(e). Deze zal dan zo nodig hulp inschakelen.

Geen extra kosten

Deelname aan de telefooncirkel Van Ommerenpark is uitsluitend voor bewoners van het Van Ommerenpark en de abonnees van Zorggarantie Wassenaar. Deelname aan de telefooncirkel is een onderdeel van het servicepakket en zodoende zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst of u wilt zich aanmelden voor deelname aan de telefooncirkel, dan kunt u contact opnemen met de receptie van het Van Ommerenpark, tel. 070 - 512 45 00.

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route