Globale links

Renoir

Het Van Ommerenpark omvat 12 patiowoningen van het type Renoir van circa 175 m²

Indeling en ligging
De appartementen binnen hetzelfde type kunnen wat de indeling betreft op onderdelen afwijken van de voorbeeld-plattegrond die hiernaast getoond wordt. De appartementen van type Renoir beschikken allemaal over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken met keramische kookplaat, een badkamer en aparte gastendouche en gastentoilet. In dit appartement type beschikt u over zowel een patio als een terras.
Het type Renoir is gesitueerd op de derde etage van de gebouwen Bos en Duin, wat tevens de top etage is van die gebouwen.

Huurkosten
Afhankelijk van de ligging en indeling van het appartement kan de huurpijs variëren. Gemiddeld bedraagt de huur van de appartementen van type Renoir ca € 3.885,- per maand (prijspeil: 1 juli 2020).

Servicekosten
Naast de huurkosten worden servicekosten in rekening gebracht; deze bedragen vanaf 1 juli 2019: € 705,00 per maand. De maandelijkse servicekosten bestaan enerzijds uit persoonsgebonden (personele) servicekosten. Hierbij valt te denken aan de 24-uurs bezetting van de receptie, de 24-uurs beschikbaarheid van het zorgteam, voeding- en restaurantdienst, de bezetting van de winkel en het grand café en de huismeesterdiensten ten behoeve van individuele hulp bij klussen. Anderzijds zijn er de woongebonden (materiële) servicekosten, zoals nutsvoorzieningen voor de algemene ruimten, het kabelnetabonnement, de gecentraliseerd telefooncentrale, de alarmering en het schoonmaken van de algemene ruimten.
De servicekosten worden maandelijks als voorschotbedrag in rekening gebracht. Na een kalenderjaar vindt er een verrekening plaats op basis van de werkelijke kosten.

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route