Globale links

Uw persoonlijke gids

Er zijn drie maatschappelijk werkers werkzaam voor de abonnees, mw. Lianne Groeneveld, mw. Stefanie Duivenvoorden en mw. Anja Smulders-van Velzen.

De maatschappelijk werkers zijn uw persoonlijke gids en begeleider voor al uw vragen op het vlak van huisvesting, zorg en welzijn. Naast praktische vragen kunt u ook bij hen terecht met vragen over onderwerpen die liggen op het persoonlijke vlak, zoals eenzaamheid, rouw of het gevoel overbelast te zijn.

De gesprekken tussen de maatschappelijk werkers en de abonnees worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Via onze Thuisrubriek in het huisblad Parkpraet van het Van Ommerenpark, worden de abonnees op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de ouderenzorg en van activiteiten die voor de abonnees worden georganiseerd.

Bereikbaarheid

Lianne, Stefanie en Anja zijn op werkdagen telefonisch te bereiken via de receptie van het Van Ommerenpark. Tijdens het dagelijkse telefonische spreekuur (van 13.00 tot 15.00 uur) zijn zij het beste te bereiken. Buiten die tijden kunt u een bericht bij de receptie achterlaten, waarna zij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Ook in dringende situaties buiten kantooruren kunnen de abonnees contact opnemen met het Van Ommerenpark, de verantwoordelijke zorgmedewerker zal hen dan van dienst zijn.

Persoonlijk contact

Als u de maatschappelijk werkers persoonlijk wilt spreken, kunt u een afspraak maken voor een gesprek bij u thuis of in het Van Ommerenpark.

Bel/Mail

Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

Route