Globale links

  Welkom bij Serviceresidentie Van Ommerenpark

  Serviceresidentie Van Ommerenpark is een Wassenaarse residentie en omvat 98 ruime en comfortabele huurappartementen. Daaraan verbonden is een kleinschalig verpleeg- en verzorgingshuis, het Johannahuis.

  De huurappartementen variëren in oppervlakte van 85m2 tot 246 m2 en bestaan uit 3 of 4 ruime kamers, 1 of 2 badkamers, een ruim terras of patio, een aparte ruimte voor was- en droogmachine en in de afgesloten parkeergarage een eigen parkeerplaats en tweede berging.

  In en rond het Van Ommerenpark bevinden zich een eigen keuken met een à la carte restaurant, Grand Café, bibliotheek met internet, kapsalon, een winkel voor uw dagelijkse boodschappen, receptie, fysiotherapie / fitnessruimte, 8 gastenkamers (zorghotel), huisbioscoop, jeu de boulesbaan, 9 holes putting green, groot terras en Wi-Fi in de openbare ruimten en de hotelkamers.

  Vanuit het Johannahuis is op afroep en/of volgens indicatie zorg beschikbaar.

  Of het nu gaat om de vers gezette cappuccino, ons specialiteitenmenu, een pianoconcert in de lounge of één van de vele uitstapjes die met de eigen bus georganiseerd worden…. Service residentie Van Ommerenpark in Wassenaar biedt senioren een veilige en comfortabele woonomgeving waar het u aan niets hoeft te ontbreken!


  Jacqueline Zeevenhooven - van Tilburg, bestuurder

  Bel/Mail

  Bel ons op 070 512 45 00, of stuur ons een mail

  Route